Οι sustainable travellers ενδιαφέρονται πολύ για τον τόπο και τον τρόπο παραγωγής των τοπικών προϊόντων του προορισμού που επισκέπτονται.
Αν είστε επιχειρηματίας του τουρισμού και της εστίασης, μπορείτε με έξυπνους τρόπους, να τους δίνετε τις πληροφορίες αυτές και πριν επισκεφθούν την επιχείρηση σας αλλά και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης
Δίνοντας τους με πρωτότυπο τρόπο κάποιες πληροφορίες για τον τόπο αλλά και τον τρόπο παραγωγής των τοπικών προϊόντων που χρησιμοποιείτε, αφενός τους πείθετε για την ποιότητα τους, αφετέρου τους ενημερώνετε για τον τόπο σας και τρίτον ασκείτε μια από τις πιο βασικές βιώσιμες πρακτικές, υποστηρίζοντας τους τοπικούς παράγωγούς και την τοπική σας κοινότητα
Επικοινωνήστε μαζί μας στο respondondemand@gmail.com για να βρούμε από κοινού τον δικό σας πρωτότυπο τρόπο ενημέρωσης των πελατών σας σε σχέση με τον τρόπο παραγωγής των τοπικών προϊόντων που χρησιμοποιείτε.
Και μην ξεχνάτε: Ο βιώσιμος Τουρισμός αποτελεί δικαίωμα και υποχρέωση. Εφαρμόστε τις αρχές του όπου και όσο περισσότερο μπορείτε!
Από τη Μαρία Αθανασοπούλου, founder of the tourism marketing company Respond On Demand, co-founder of the non-profit company Top Tourism, Chairwoman of the World Food Travel Association and Ambassador in Greece of Evintra. Maria holds a Master Culinary Travel Professional degree and she is also a Sustainable Tourism expert.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Top Tourism