Η στήριξη της οργανικής οινοποίησης και η κατανάλωση οργανικών κρασιών αποτελεί μια ακόμα πρακτική βιώσιμου τουρισμού, η οποία μπορεί εύκολα να υιοθετηθεί από τις μονάδες φιλοξενίας και τις επιχειρήσεις εστίασης
Τα οργανικά κρασιά προέρχονται από βιολογικά σταφύλια τα οποία μετέπειτα ακολουθούν την ειδική διαδικασία της οργανικής οινοποίησης, που σκοπό έχει τον περιορισμό των χημικών επεμβάσεων.
Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πλάνο δράσεων: respondondemand@gmail.com
Και μην ξεχνάτε: Ο βιώσιμος Τουρισμός αποτελεί δικαίωμα και υποχρέωση. Εφαρμόστε τις αρχές του όπου και όσο περισσότερο μπορείτε!
Από τη Μαρία Αθανασοπούλου, founder of the tourism marketing company Respond On Demand, co-founder of the non-profit company Top Tourism, Chairwoman of the World Food Travel Association and Ambassador in Greece of Evintra. Maria holds a Master Culinary Travel Professional degree and she is also a Sustainable Tourism expert.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Top Tourism